HAVUC TATLISI VE ORMANDA PAZAR GEZIMIZ

Yogun gecen bir haftayi özetleyecek olursam, yakin akrabamzin kina gecesi,kina gecesi icin Hollanda'dan gelen yatili misafirler,bozulan bilgisayarimiz.,yakinda baslayacak evdeki tadilat derken. Bir haftadan beri zaman bulupta girmedigim bloguma esimin Leptop'undan girdim . Evimzin yakinindaki ormanda yürüyüs yaptik esimle,Sari rengin her tonunu görmek mümkündü sararan yapraklar arasinda,acik sari,koyu sari kizil sari .Yürürken basinizdan asagiya düsen sararmis yapraklar ayaginizi bastiginizda hali gibi heryeri kaplamis yapraklarin üzerinde yürümek öyle zevkliydiki resimleri görünce bakalim begenecekmisiniz.

Sevgili Asli'nin düzenledigi bisküvili tatlar etkinligine göndriyorum,kolayliklar diliyorum.
500 gr havuc
1 bardak tozseker
1 paket pötübör büsküvi
1 paket vanilya sekeri
1 bardak cekilmis ceviz
1 bardak hindistan cevizi
Rendelenmis havuc tencereye alinir seker ve vanilya sekeriyle suyu cekinceye kadar kisik ateste pisirilir.
Bisküvi ve ceviz rondoda iri sekilde cekilir,sogumus havuclarin üzerine eklenir ve yogrulur.
Ceviz büyüklügünde parcalar alinir ve yuvarlanip hindistan cevizine bulanir,iyice soguyunca servis edilr.












Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler