İGLO İle Pratik Lezzetler 2011

İglo ürünlerini ne derecede güvenerek kullandığım ve her zaman arkasında olduğum artık bütün okuyucular tarafından malum.Markete gittiğimde mutlaka sepete attığım ürünler arasında her zaman İglo..Son çıkan ürünlerinden sultani bamya,karışık tatlı biber,chicken kievski favorim.Aslında bebek havuçlara bayılıyorum ama nedense o kadar aramama rağmen bulamadım yada göremedim dondurucularda...

Lafın kısası geçen ay yine sevgili Tijen'in daveti ile iş çıkışı soluğu EKS mutfak akademisinde aldım.Yemekleri yaparken her zamanki gibi çok eğlendik ve ortaya şef Barış Aytekin'in katkıları ile harika şeyler çıkardık.

Yaptıklarımızın bu derece leziz olmasında tabiki iglonun katkısı büyük!Bu kadar kısa sürede bu derece lezzetli yemekler yiyebilmemiz hep onun sayesinde iyiki varsın İGLO:)


Menümüzde:İglo bahçe bezelye çorbası,piliç köfte dürüm(prenses patates eşliğinde),bayıldığım kalamarlı roka salatası ve çikolatalı meyve vardı....Tarifler için tık tık....

Blogger arkadaşlarımla birlikte karnımız tok yüzlerimizde kocaman gülümseme ile mutlu mesut evlerimize döndük her zamanki gibi:))




Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler