4 kasik süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya sekeri
1 cay bardagi seker
alabildigi kadar un
kremasi icin,250gr quark,(labne peyniri veya süzme yogurt)
200 gr mascarpone
2 paker krem sertlestirici
1 paket vanilya sekeri
1 cay bardagi seker
200 ml krema
200 ml krema
Yumurtalar sekerle yogunlasincaya kadar cirpilir,sütü vanilya sekeri unla birlikte kabartma tozu ilave edilerek cirpilir.yaglanmis kelepceli kaliba kek hamuru esit sekilde yayilir.Isitilmis 180 derece firinda icini cekiceye kadar pisirilir.
Kremayi koyu bir kivam alincaya kadar mikserle cirpilir,quark mascarpone seker vanilya sekeri eklenerek yine cirpilir,son olarak krem sertlestirici eklenerek cirpma islemi tamamlanir.
Kek ortadan ikiye kesilir,hazirlanmis kremedan arasina sürülür,ikinci kek kremanin üstüne konur.Kalan kremayida kekin heryerini kapatacak sekilde kaplanir.
Pastanin üzerine marzipanli güller ve yapraklar dizilir, pastanin kenarlarina cikilota rendesi sürülür ,siz istediginiz sekilde süsleyebilirsiniz.
.
SEVGILI ARKADASLARIM YANLISLIKLA 12 YORUMU YAYINLAYIM DERKEN SILDIM;SANKI ELIMDEN DEGERLI BIRSEYIM ALINDI;CÜNKI BENIM ICIN SIZLERIN GÜZEL YORUMLARI COK DEGERLI;KIMLER YAZMISSA COK TESEKKÜR EDERIM: SILINEN YORUMLARA TEKRAR ULASMA IMKANI VARMI;BILEN ARKADASLAR VARSA YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder