


BUMBADA KURABİYE:
İÇİ :
1 küçük boy taze hindistan cevizinin iç beyaz kısımlarına 1 s.b. toz şekerve kürdan ucuyla yeşil gıda boyası ekleyerek rondoda çekiyoruz.
HAMURU:250 gr margarin (oda sıcaklığında)
1çay bardağı sıvıyağ ,
1çay bardağı pudra şekeri ,
2 yumurta
kürdan ucuyla sarı gıda boyası
1 paket kabartma tozu ,
aldığı kadar un ile yumuşak bir hamur elde edilir.hamurdan parçalar alarak , içini ilave edip ,dikdörtgen şeklinde kapatıyoruz.üzerine renkli çikolatalı şekerlerle süslüyoruz.175 dereceli fırında pişiriyoruz. AFİYET OLSUN...
ÖNCEKİ TARİFİM İÇİN TIKLAYINIZ: BUMBADA TATLISI
DİĞER RESİMLİ TARİFLERİM İÇİN TIKLAYINIZ:BAYRAK KURABİYE LOKUM PEMBELİ YARİM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder