Patatesli karnabahar püresi

Karnabahar, patates ve soğanı soyup, sıcak suyla tencerede haşlayın. Önce az suyla haşlayın, yumuşayınca fazla suyu dökün. Sıcak bir bardak süt ile çatal yardımı ile iyice ezin. En son kaşar peyniri rendesini karıştırın. Sıcak servis yapın.

Malzemeler
* 500 gramkarnabahar
* 3 adet patates
* 1 orta boysoğan
* 3 diş sarımsak
* 1 su bardağı süt
* 1 çay bardağıkaşar peynirirendesi
* Tuz
* Taze karabiber
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler