Malzemeler:
150 gr. -Somon Fileto
1 Çay bardağı -Kereviz (dogranmis)
1 Çay bardağı -Havuc(dogranmis)
1 Adet -Sogan
1 Adet -Sarimsak
2-3 Su bardağı -Sicak su
2-3 Yemek kaşığı -Maydanoz
1 Çay kaşığı -Tuz, karabiber
2 Yemek kaşığı -Zeytinyagi
Yapılışı:
Minik minik doğradığınız sebzeleri (maydonoz hariç) zeytinyağında kavurun.
Sıcak suyu ekleyin. 10 dk kadar haşlayın, bir kaç parçaya böldüğünüz balık etlerini ekleyin. Balıklar yumuşayana kadar haşlayın. Tuzunu ve biberini ayarlayın. Kıydığınız maydanozu ekleyin.
Arzu edilirse limon suyu da eklenebilir.
Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder