Görüntüsü güzel ,kendisi lezzetli ,kolay kolay kimsenin hayır diyemeyeceği ,göbek büyütücü ,kopkolay bir lezzetle musmutlu pazarlar herkeseeee:)
Etimek üstü kızartma için,
Malzemeler :
Etimek
Sarımsaklı Yoğurt
Karışık Kızartma
Süslemek İçin, Feslegen
Yapılışı:
Etimek dilimlerimize sarımsaklı yoğurt sürüp yumuşaması için 30 dakika kadar servis tabağında bekletiyoruz.
(Zamanınız kısıtlı ise ayrana batırıp da çıkarabilirsiniz.)
Etimekler yumşarken dilediğiniz sebzeyi kızartıp (arzuya göre şakşuka da yapabilirsiniz ) yumuşamış etimeklerimizin üzerine kızarmış sebzelerimizden koyup taze feslegenle süsleyip servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder