DAMAT PAÇASI

 
 
Malzemeler
3 tane yufka
2 tane tavuk butu
tuz
sosu için
3 bardak tavuk suyu
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı sirke
1 tane yumurta
1 çay kaşığı tuz
ayrıca
2 yemek kaşığı muratbey tereyağ
1 tatlı kaşığı toz biber
Yapılışı
Yufkaları elinizle parçalayın. Cam tepsiye yerleştirin. Sıcak fırında kızarıncaya kadar pişirin. Tavukları haşlayıp tiftin. Pişen yufkanın üzerine, 2 su bardağı tavuk suyu döküp tiftiğiniz tavuk etlerini serpin. Sosu için tüm malzemeyi karıştırıp pişirin. Tiftiğiniz tavukların üzerine sosu yayın. Sıcak fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerine kızdırılmış yağlı biberi gezdirin.
 
 

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler