VİŞNE KONSERVESİ

 
 
Kavanozların yarısına kadar yıkayıp saplarını temizlediğiniz vişneleri koyun. Üzerine su koyup sıkıca kapatın. Tencereye kavanozları dizin. Üzerini geçecek kadar su koyun, temiz bir tülbent koyun ve ağırlık koyun. Ocakta kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başlayınca 20 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. Soğunca tencereden kavanozları alıp tencereye boşaltıp isteğiniz miktarda su ve toz şeker koyup pişirip kulanabilirsiniz.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler