KUZU ETLİ ENGİNAR

 
 
Malzemeler
500 gr kuzu eti
6 adet enginar
1 tatlı kaşığı un
1/2 limon suyu
1 tane soğan
tuz, karabiber
1 çay bardağı sıvıyağ
Yapılışı
Kuşbaşı doğranmış kuzu etlerini sıvıyağında soteleyin. Yemeklik doğranmış soğan, tuz ve karabiberi katıp kavurun. Üzerine enginarları dizin. 1 tatlı kaşığı un, 2 su bardağı su ve limon suyunu karıştırın. Enginarların üzerine dökün. Kısık ateşte pişirin.
 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler