Malzemeler
1 paket kemalpaşa tatlısı
1 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
kreması için
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
Yapılışı
Su ve toz şekeri kaynatın. İçine kemalpaşa tatsılısını ekleyin. Kısık ateşte 25 dakika pişirin. Kreması için tüm malzemeleri karıştırıp pişirin. Ocaktan aldıktan sonra vanilyayı ekleyin. Kupun altına 1 adet kemalpaşa tatlısı koyun. Üzerine kremayı kepçeyle dökün. Donuncaya kadar bekletin. En son üzerine 1 adet daha kemalpaşa tatlısı koyun. Antep fıstığı serpin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder