BARBUNYALI LAHANA KAVURMASI




Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış barbunya
1 kilo lahana
3 tane soğan
1/2 çay bardağı sıvıyağ
3-4 diş sarımsak
1 çay kaşığı pulbiber
2 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Lahanaları ince ince doğrayın, haşlayıp fazla suyunu sıkın. Soğanları ve sarımsağı yemeklik doğrayıp sıvıyağda soteleyin. Pulbiberi ve tuzunu katın. Lahanayı ve barbunyayı ekleyip 5 dakika kavurun.
Not: Arzu eden karalahana ile hazırlayabilir. Ben dürülmeyen beyaz lahananın üstteki yeşil yapraklarıyla yaptım.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler