MİLFÖYDEN AÇMA





















Malzemeler
12 tane milföy hamuru
2 tane yumurta
1 çorba kasesi beyaz peynir
susam
çörek otu
haşhaş
Yapılışı
Peynire 2 tane yumurta akını katıp karıştırın. Yumuşayan milföy hamurlarını biraz unlayarak uzunlamasına açın. İç harcı uzattığınız kısma komple yayın. Rulo şeklinde sarın, elinizle biraz uzatıp iki ucunu iyice birleştirin. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerini bıçakla bir iki yerinden çok az çizin. Yumurta sarısı sürüp susam, çörek otu ve haşhaş serpin. Önceden ısınmış fırında pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler