TAHİNLİ BALKABAĞI TATLISI



Malzemeler
1 kilo bal kabağı
3 su bardağı toz şeker
1 su bardağı tahin
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz
Yapılışı
Bal kabaklarının kabuklarını soyup dilimleyin. Tencereye koyup toz şekeride üzerine gezdirip 1 gece bekletin. Beklettiğiniz kabakları kendi suyunda pişirmeye bırakın. Kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuyunca servis tabağına alıp üzerine tahin gezdirip, ceviz serpip servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler