ETLİ KÖZ KARNIYARIK



Malzemeler
6 adet patlican
500 gr kuzu eti
1 adet domates
2 adet sivribiber
1 tane soğan
1 su bardağı kaşar peyniri
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
kekik
Yapılışı
Patlicanları mangalda közleyip kabuklarını tamamen soyun. Sıvıyağda etleri kavurun, pişmeye yakın yemeklik doğranmış soğanı, biberi ve domatesi ekleyip pişirin. Tuzunu ve baharatlarını katın. Patlicanları karnıyarık gibi yarın, iç malzemeden bolca içlerini doldurun. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Salçayı 1 su bardağı suda ezip yemeğin üzerine dökün. Kızgın fırında kaşar peyniri eriyinceye kadar pişirin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler