GNOCCHİ



Malzemeler
2 adet patates
1 tane yumurta
tuz
karabiber
alabildiği kadar un
domates sosu için
1 su bardağı domates püresi
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
kekik
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Patatesleri kabuklarıyla haşlayın. Ilınan patateslerin kabuklarını soyup rendeleyin. Diğer malzemeleri ekleyip yumuşak bir hamur yapın. Yuvarlayarak uzun şeritler yapın. 2 parmak enliliğinde kesin. Tuzlu kaynar suya atıp suyun üzerine çıkıncaya kadar pişirin. Sıvıyağda ezilmiş sarımsağı kavurun. Domates püresini, tuzu ve baharatını katıp pişirin. Gnocchi'yi domates sosuyla servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler