PİŞMANİYELİ PASTA



Malzemeler
1 adet kakaolu pandispanya
1 kutu pasta kreması
300 ml süt
1 çay bardağı damla çikolata
1 kutu pişmaniye
1 çay bardağı çakıl taşı çikolata
1 çay bardağı vişne suyu
Yapılışı
Pasta kremasını sütle çırpın. Pandispanyayı vişne suyuyla ıslatın. Pasta kreması sürüp damla çikolata serpin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Her tarafını kremayla sıvayın. Pişmaniyeyi elizinle tiftin. Pastanın üzerini kaplayın. Çakıl taşı çikolata serpin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler