GÜNEŞ PASTA



Malzemeler
2 adet kakaolu pandispanya
3 poşet krem şanti
3 su bardağı süt
1 su bardağı vişne (çekirdekleri çıkarılmış)
1 çay bardağı damla çikolata
2 çay bardağı vişne suyu
gıda boyası
bonibon
Yapılışı
Pandispanyaları vişne suyuyla ıslatın. Çırpılmış krem şanti sürüp vişne ve çikolata serpin. Diğer pandispanyaları üzerlerine kapatın. 2 adet pasta hazırlamış olun. Birinin tamamını krem şatiyle kaplayın. Diğer pandispanyayı 8'e bölüp sarı kremşantiyi sürün. Beyaz pastanın etrafına sekize böldüğünüz pastaları yerleştirin. Arzu ettiğiniz şekilde süsleyin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler