Merhabalar HAYIRLI RAMAZANLAR herkese!! bayramada az kaldi ama;)) Turkiye'den sarj olmus bisekilde donerek iste Ispanak dolgulu canneloniler;))))

ic harci:

_yarim paket canneloni (miktar artirilabilip, cogaltilabilir
_yarim kilo ispanak
_250 gr ricotta peynir yada bildigimiz turk peynirleri tuzlu veya tuzsuz size kalmis..
_1 sogan
_2 yumurta
_1 dis sarimsak
_50 gr mozerella
_siviyag

Domates sos icin:

_1 sogan
_1 paket domate sos
_1 kup seker
_1 yemek kasigi sirke
_1 su bardagi su
_istege bagli reyhan(cok yakisiyor:)



ilk olarak rendelenmis sogan ve sarmisagi kavurun ustune dogranmis ispanaklari ilave edip 5 pisirin
 altini kapatip uzerine 2 yumurta ve peyniri ekleyip karistirin ardindan istenilen baharatlarla tatlandirip kenarda alin bu arad domates sosunu hazirlayin.

SOSU:soganimizi rendeleyip yagla birlikte karamelize olana kadar kavurun.domates sosunu,1 kup sekeri 1 yemek kasigi sirkeyi ve 1 su bardagi suyu ekleyip baharatlarla tatlandirdiktan sonra 10 dakika pisirin.pisen sosu 5 dakika mikserde cekin.

Hazirladigimiz ispanakli harci cannelonilere doldurup borcama yerlestirin uzerinede hazirlanan sosu gezdirin en uste dilimllenmis kasar peyniri koyup 180 derecelik firinda kizarana kadar pisirin...



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler