TAVŞAN PASTA



Malzemeler
2 tane hazır kakaolu pandispanya
2 poşet kremşanti
1 su bardağı süt
1 kutu ahudulu-çilekli pasta kreması
1 çorba kasesi çekirdekleri çıkarılmış vişne
1 çay bardağı damla çikolata
1 çay bardağı bütün antep fıstığı
ayrıca
bonibon
bitter çikolata
Yapılışı
1 tane pandispanyayı ikiye bölüp yarım çay bardağı limonlu suyla ıslatın. 1 kutu pasta kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pandispanyanın arasına pasta kreması sürün. Üzerine damla çikolata, antep fıstığı ve vişne serpin. Diğer kek tabanını üzerine kapatın. Kalan pasta kreması ile pastayı sıvayın, uzun bir tepsiye tavşanın başını yerleştirin. Diğer pandispanyayı iki kenarından kulak olucak şekilde kesin. Kesilen pandispanyanın ortası papyon şeklini alacaktır. Aralarını tekrar limonlu suyla ıslatın. Kremşantiyi sütle çırpın. Kulak ve papyon şeklindeki pandispanyanın içine kremşanti sürün. Antep fıstığı, damla çikolata ve vişne koyun. Papyonu ve kulağı tavşanın kafasına yerleştirin. Üzerini kremşantiyle kaplayın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Yüzüne göz, burun ve diş yapın. Bonibonlarla süsleyip buzdolabına koyun. 2-3 saat sonra servis yapabilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler