BİSCOTTİ



Malzemeler
1 su bardağı pudra şekeri
2 su bardağı un
1 su bardağı kuru meyve
3 tane yumurta
100 gr tereyağ
Yapılışı
Yumuşamış tereyağını pudra şekeri ile çırpın. Teker teker yumurtaları katın. Ilık suda beklettiğiniz kuru meyveleri una katın. Cıvık kurabiye hamuru gibi olsun. Yağlanmış baton kalıba dökün. 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Soğutup dilimleyin. Tepsiye dizin. 160 derece fırıda 10 dakika pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler