Malzemeler
2 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker2 su bardağı süt
2 tane yumurta
2 tane vanilya
100 gr margarin
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
2 yemek kaşığı toz antep fıstığı
3 paket bötübör bisküvi
ayrıca
hindistancevizi
Yapılışı
Margarini eritip soğutun. Süt, toz şeker, yumurta, vanilya, ceviz, antepfıstığı ve kakaoyu bir kapta karıştırın. Soğuyan margarinide ilave edin. Bisküvileri elinizle kırın, bütün malzemeyi yoğurun. Gerekirse bisküvi ilavesinde bulunun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayın 1-2 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder