ŞEKER HAMURLU GÜLLÜ PASTA


 



Malzemeler
1 tane hazır pandispanya
1 poşet kremşanti
1 su bardağı süt
damla çikolata
kaplamak için
şeker hamuru
Yapılışı
Pandispanyadan yuvarlak bir kalıpla şekil çıkarın. Tabanını yarım çay bardağı limonlu suyla ıslatın. Arasına sütle çırpılmış kremşanti sürün. Damla çikolata serpin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremşantiyle pastayı biraz sıvayın. Beyaz şeker hamurunu elinizle yoğurup mısır nişastası veya pudra şekeriyle açın. Pastayı kaplayın. Pastanın kenarlarından yeşil şeker hamuruyla şerit geçin. Gül için elinize bir parça şeker hamuru alıp yuvarlayın. Elinizle biraz açın, poça yapar gibi iki ucunu kapatın ama uçlarını bastırmayın, sonra bir ucundan yuvarlayın gül şekli çıkıyor. Pastayı istediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler