Merhaba, kenarda biriken tariflerimi bir an once yayinlayayim ki stoklar erisin.
Bu salata yi ben ana yemek olarak tuketiyorum. Ege de her cesit ot, sebze severek tuketilir.
Turplarin saplarini da harslar salata yapariz. Kendi ektigimiz beyaz turplar cok buyumeden kokuyle birlikte ayiklayip harslariz. Ister sarimsakli zeytin yagli limonlu istersen sadece zeytinyagli.
Ben Turplari ayiklayip bol suda harisliyorum, uzerine sadece zeytingayi ve tuz ekip, koy ekmegi ile ana yemek yerine yiyorum.
Tabiki bu salatanin yanina kirmizi soganimda her seferinde eslik ediyor
Ege li olanlar bilir bilmeyenlere tavsiye ederim.
Malzemeye, tarife gerek yok , ayiklayip yikayip harisliyrosunuz, uzerine istediginiz ilave ediyrosunuz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder