BİR YARDIM ELİDE BİZ UZATALIM



Mübarek Ramazan ayına girmemize çok az bir zaman kaldı artık hatta saatler.Ne mübarek aydır gelişini bilmek bile huzur doldurur içimize keşki hergünümüz Ramazan olsa maneviyatı bambaşka bir ay...Bereketi,yardımlaşması herşeyiyle güzel.Seviyorum Ramazan ayını başka söze var mı hacet ?
Bu Ramazan Türkiye ve Afrika arasında gönül köprüsü kuruluyor.Diyanet işleri başkanlığı Afrikada ki drama duyarsız kalmadı ve çok güzel bir kampanya başlattı.1 ağustostan itibaren bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601 e gönderilecek her SMS 5 TL karşılığında olacak ve 3 Sms gönderildiği takdirde bir fitre  bir iftar parası verilmiş olucak.Çok güzel bir kampanya olduğunu düşünüyorum ve hepimizin bu kampanyaya destek olacağına canı gönülden inanıyorum.
Ramazan ayının sadece şaşalı iftar ve sahur  sofraları hazırlamaktan ibaret olmadığını belirtmeme gerek yok heralde değil mi? Sofralarımızı yiyemediğimiz halde envayi çeşit yemeklerle donatmak yerine paylaşmayı tercih edelim. Bu Ramazan, israf etmeyelim lütfen...Rabbim Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirenlerden eyler inşallah.
Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum ...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler