Az malzeme ile çok çok leziz ve aromatik topcuklar yaptım.
Genelde kakaolu bisküvi ile yapılan bu topcuklar bu sefer sade petibörrler ile yapılıverdi :)
MALZEMELER;
Üstünü bulamak isteğinize bağlıdır.
YAPILIŞI:
Ne kolay değil mi?
Tatlı yeyin, Mutlu kalın...
Afiyetler Olsun...
Genelde kakaolu bisküvi ile yapılan bu topcuklar bu sefer sade petibörrler ile yapılıverdi :)
MALZEMELER;
- 1 Paket petübör bisküvi
- 2 adet orta boy Elma
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1/2 limon kabuğu rendesi
Üstünü bulamak isteğinize bağlıdır.
YAPILIŞI:
- Bisküvileri iyice kırıyoruz(yada rondadan da geçirebilirsiniz),
- Elmaların kabuklarını soyup, rendeliyoruz.
- Rendelenen elmaları bizküvi ile birleştirip, diğer malzemeleri ( limon rendesi, tarçın) ekleyip, yoğuruyoruz.
- Yoğrulan harçtan istenilen büyüklükte parçalar koparılıp, hindistan cevizine yada, tercih edilen bir sosa batırıp, servis tabağına alıyoruz.
Ne kolay değil mi?
Tatlı yeyin, Mutlu kalın...
Afiyetler Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder