RULO BÖREK

MALZEMELER:
YARIM SU BAR. SU
YARIM SU BAR. SÜT
YARIM SU BAR. SIVI YAĞ
1 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞ. TUZ
2 KAŞ. SİRKE
ALDIĞI KADAR UN
İÇ HARCI:
İSTEĞE GÖRE KIYMALI,PATATESLİ,PEYNİRLİ HARÇLAR KULLANABİLİRSİNİZ.
YAPILIŞI:
HAMURU YOĞURALIM (YUMUŞAK OLSUN). 7-8 PARÇAYA BÖLELİM.YARIM SAAT DİNLENDİRELİM.AÇABİLDİĞİN KADAR İNCE YUFKALAR AÇALIM.HAMURLARI YAĞLAYIP.HARCIMIZI HAMURUNU KISIMA KOYUP RULO ŞEKLİNE BÜKELİM VE TEPSİYE DİZELİM.
ÜZERİNİN HARCI:
1 YUMURTA SARISI
1 YEMEK KAŞ. YOĞURT
2 KAŞ. SIVI YAĞ ( KARIŞTIR VE BÖREĞİN ÜZERİNE SÜRELİM)



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler