KARAMELLİ MİLFÖYLÜ KUPLAR

MALZEMELERİ:
1 SU BAR. UN
1 SU BAR. NİŞASTA
1,5 SU BAR. ŞEKER
2 KİLO SÜT
1 PAKET KREM ŞANTİ
KARAMELİN YAPILIŞI:
1 SU BAR. ŞEKERİ TEFLON TAVADA KAVUR.KAVURDUKTAN SONRA 1 SU BAR. KAYNAMIŞ SU DÖK.KARAMEL HALİNE GETİR.
YAPILIŞI:KREM ŞANTİ HARİÇ MUHALLEBİ GİBİ HEPSİNİ İÇİNE KOY PİŞİR SONRA BIRAK SOĞUSUN.SOĞUDUKTAN SONRADA KREM ŞANTİYİ TOZ OLARAK MUHALLEBİNİN İÇERİSİNE DÖK VE ÇIRP.VE MUHALLEBİ KATI OLURSA 1 VEYA 2 SU BAR. SÜT İLE AKIŞKAN Bİ KIVAMA GETİRMUHALLEBİYİ KUPLARA DÖK.ÜZERİNE FIRINDA KÜÇÜK KÜÇÜK KIZARTILMIŞ MİLFÖYLER İLE ÜZERİNİ SÜSLE.VE EN SON KARAMELİNİ ÜZERİNE DÖK
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler