2 PAKET TUZLU ETİMEK
3 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 KİLO YOĞURT
2 DİŞ SARMISAK
1 DEMET MAYDANOZ
ARZUYA GÖRE MAYONEZ
YAPILIŞI..
ETİMEĞİ BORCAMA DİZİN.ÜSTÜNE YOĞURT,SARMISAK ,MAYONEZ ÇOK AZ TUZ
KARIŞTIRIN VE YARISINI ETİMEKLERİN ÜSTÜNE DÖKÜN
DİğER PAKETİDE DİZİN KALAN YOĞURDUDA DÖKÜN SONRA SÜSLEMESİNİ YAPIN
YUMURTANIN BEYAZIYLA,SARISINI AYIRIN VE RONDODAN AYRI AYRI ÇEKİN MAYDANOZLARI ÇOK MİNİK DOĞRAYIN VE ÜSTÜNÜ SÜSLEYİN.
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder