Malzemeler:
Hazırlanışı:
Sıvıyağı tencerede kızdırın. Soğan ve kerevizi ilave edip kavurun. Tuz, karabiber ve toz şeker ile tatlandırın.
Üzerine et suyunu dökün ve yaklaşık 20 dakika kereviz yumuşayana kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alın.
Kerevizli karışımı domates ve süt kreması ile birlikte robotta püre haline getirin.
Hazırladığınız çorbayı yeniden ısıtın. Tuz ve karabiber ekin.
Tost ekmeğini minik minik doğrayıp çok az margarinde altın sarısı rengi alana kadar kızartın.
Çorbayı servis yaparken hazırladığınız bu kıtırlar ve kereviz yeşillikleri ile süsleyin.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder