Balık pişirmek için bilmemiz gerekli püf noktaları

Daha Lezzetli Balık Yemekleri İçin Gerekli Püf Noktalar

1-Balığı gevrek çıtır çıtır seviyorsanız pişirmeden önce süte batırıp sonra una bulayıp kızartın.

2-Balık eti kılçığından ayrılııyorsa tamamen tadını almış ve pişmiştir.

3-Balığı ayıklamadan önce üzerine biraz sirke serperseniz ayıklamanız daha kolay olacaktır.

Balığı yıkadıktan sonra kurulayın una veya yumurtaya bulamanız daha kolay olacaktır.

5- Balıklar bir baş soğan,bir demet maydanoz,2 adet defne yaprağı,ince doğranmış yarım limon karışımıyla ovulup 15 dakika sonra pişirilirse daha lezzetli olur.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler