DOMATESLİ TEL ŞEHRİYE PİLAVI
Bu çok lezzetli pilav; kileri,dolapları yaza hazırlamak,bahar temizliği yapmak için dolaptaki kuru gıdaların raf ömrünü kontrol ederken şehriye miktarının çokluğundan hatta aman bozulmasın atılmasın hemen değerlendireyim derken ortaya çıktı,iyi ki çıktı:))ilk kez yaptım ama biz çok beğendik
daha önce yayınladığım **yazdan hazırladığım ve yıllarca bozulmadan saklıyabildiğim kışın yemeklerimize çorbalarımıza,makarna ve pilavlarımıza lezzet ve vitamin katan** DOMATES RENDESİ BURADA**TIK
ben 2 kişilik yaptığım için miktar veremiyeceğim,
tencereye birer kaşık zeytinyağı ve tereyağı koyarak tel şehriyeleri kısa süre kavurdum,domates rendesini ve sıcak suyunu koyarak suyunu çekip pişene kadar kaynattım,tuz atmadım domates rendesinin tuzu yeterli oluyor
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder