ÇİLEK REÇELİ


GECEDEN ÇİLEKLER ŞEKERE YATIRILIR.
SABAHA SULANAN ÇİLEKLER PİŞİRİLİR.
PİŞERKEN ÜZERİNDE OLUŞAN KÖPÜKLERİ(KEPLERİ)MUTLAKA ALINMALIDIR.
REÇEL İYİCE PİŞİP SUYU AZALINCA İÇİNE 1 LİMONUN SUYU EKLENİR.
1 TAŞIM DAHA KAYNATILIP KAPATILIR.







AFİYET ŞİFA OLSUN
ŞEFTALİ-PORTAKAL-KAYISI-İNCİR REÇELİ İÇİNDE ÖLÇÜ AYNIDIR.









BEN HEP BİREBİR ÖLÇÜ KULLANIRIM.
1KG İNCİRSE 1 KG ŞEKER KOYARIM.HERZAMANDA GÜZEL OLUR.
BİRDE REÇELDE ACELECİ OLMAMAK LAZIM.
UZUN UZUN PİŞİRMEK ,KIVAMINI KOYALAŞTIRMAK LAZIM.

BU REÇELİMİDE 3 KG ÇİLEK VE 3 KG ŞEKERLE YAPTIM.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler