EKLER

HAMURU:125 GR TYAĞ VE 1 BARDAK SU KAYNATILIR. İÇİNE 6 TEPELEME YK. UN EKLENİP PİŞİRİLİR.AYRI BİR KABA ALINIP SOĞUTULUR .SOĞUYAN HARCA TEK TEK 4 YUMURTA YEDİRİLİR VE UZUN ŞEKİLDE FIRIN TEPSİSİNE SERİLİP 180 DERECEDE KAPAĞI HİÇ AÇILMADAN PİŞİRİLİR.
PİŞEN HAMURLARIN ARASI KESİLİP İÇ KREMASI DOLDURULUR.

İÇ KREMA:
2 YK UN
3YK ŞEKER
YARIM LİTRE SÜT .
GÜZELCE PİŞİRLİR ILININCA İÇİNE 1 PAKET KREMŞANTİ KOYULUP BLENDRLA İYİCE ÇIRPILIR.
DOLDURDUĞUMUZ HAMURLARIN ÜZERİNE 1 KASE BİTTER ÇİKOLATA VE YARIM KASE KREMA İLE GANAJ HAZIRLANIP SÜRÜLÜR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler