Ev Yapımı İtalyan Makarnası Tarifi
Malzemeler:
3 su bardağı un ,elenmiş
5 adet yumurta,çırpılmış
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Derin bir kaseye elenmiş unu koyun,üzerine tuzu ve çırpılmış yumurtaları dökerek sert bir hamur yoğurun. Elde edilen hamuru 4'e bölün.Merdane ile ince yufkalar açın. Açtığınız yufkanın 2 tarafınıda unlayın(sarıldığında yapışmaması için) ve sıkıca sararak rulo yapın. Bıçak ile 1'er santimetre genişliğinde kesin.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Etiketler:
italyan mutfağı,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder