Malzemeler:
400gr dana biftek, ince şeritler halinde doğranmış (ben antrkot tercih ediyorum)
5
6-7 dolmalık biber
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Marine sosu:
2 diş sarımsak
2 kaşık zeytinyağı
1,5
1,5
1 tatlı kaşığı limon suyu (tercihen
Hazırlanışı:
İnce şeritler halinde kesilmiş dana bifteği marine sosunda yaklaşık en az bir saat bekletin (bir
Fajita'nın özelliği etin neredeyse ekmeğin üzerinde bile cızırdayarak servis edilmesidir. Yani soğumadan tüketiniz.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder