750 gr patates
3 taze soğan
150 gr labne peyniri
Karabiber , tuz
4 tavuk göğsü
4 dilim dana jambonu
1 çorba kaşığı un
1 yumurta, 1
6-8 çorba kaşığı galeta unu
2 çorba kaşığı margarin, Bir miktar tereyağı
Hazırlanışı:
Patatesleri yıkayıp tuzlu suda haşlayın.Taze soğanı ayıklayıp yıkadıktan
Taze baharatları ayıklayıp yıkadıktan
Tavuk göğsünün fazlalıklarını temizleyin. Uzunlamasına yatay olarak bir kesik açın. Kestiğiniz bölümü dışa
Sebzelerin açılmasını bekleyip, ardından erittiğiniz margarinde kavurun. Pişme süresinin son 3
Tereyağını bir tavada eritip, eti 10-15 dakika
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder