KABAK TATLISI


Eşim bayılır kabak tatlısına.Ben de pek hazzetmem kabak ve çeşitlerinden.Ama sadece eşim için yaptım kabak tatlısını.Ben de ilk kez yedim.Hiç fena bir lezzet değilmiş aslında.Bundan sonra daha sık yapmaya çalışacağım.

Kabağımızı yıkayıp dilimliyoruz.Ben şekeri göz kararı ekledim ama yarım kilo kabağa 1 bardak şeker yeterli sanırım.Kabakları bu şekilde 2-3 saatbeklettim.Daha sonra çok kısık ateşte 2 saat kadar pişirdim.
Soğuduktan sonra fındık ve cevizle süsledim.AFİYET OLSUUN..
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler