Mantarlı Erişte

Hönk!!! O da ne? Ben tarif mi yaynlıyorum? Blouma yazı mı yazıyorum? Kendim bile şaşırıryorum:)) Benimle bilikte şaşıran kuzumu da öpüyorum:) Evet sen küsme diye başardım sonunda:) ve beni merak eden sevgili arkadaşlarım sağolunn var olunn:))
Merhabalar sevgili blog dünyası:)
Ne çok geri kaldım ben yahu:) bir salatamızı paylaştım sonra bir bahar yorgunluğu ne elim kalkıyor ne kolum:)
Bloğumun üçüncü yaş günü bile geçti ben haaalaaaa yerimde sayıyorum:) Olsun canım vardır bundada bir hayır:) iyi geldi bu dinlence bana:) gerçek hayatla başbaşa kaldım:) önümde dev bir bahar temizliği var:) ama bardağın dolu tarafını görüyorum çilek çıktı:)) daldan dala konarım gibi oldu ammaaa:) ne yapalım bu kadar aradan sonra uçuşarak yazıyorum azıcık:)
Dönüşüm severek yapıp yediğimiz bir pilav/makarna ile oldu:) Hadi afiyet olsun:)

Malzemeler:
Yarım paket erişte
1 lt su
Tuz
2 çorba kaşığı tereyağ
1 adet soğan
1 çay bardağı bezelye
1 adet domates
1 adet kırmızı biber
7-8 adet mantar

Yapılışı:
Erişte öncelikle suda tuzlanarak haşlanır, süzülür.
Tencereye alınan tereyağ eritilip üzerine piyazlık doğranmış soğanlar eklenip kavrulur srası ile biberler, domatesler, mantarlar ve bezelyeler eklenip kavrulur ve en son erişteler eklenip malzemeler ile harmanlanır..
Ocaktan alınıp servis edilir..

Afiyet bal şeker olsun:)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler