Mayonezli Hardal et yemeğinin yanındaki lezzet

Mayonezli hardalın yapımı için gerekli malzeme bu sosu et ,balık ve tavuk ızgaranın yanında servis edebilirsiniz.

2 yemek kaşığı mayonez, 3 yemek kaşığı hardal, yarım limon suyu, biraz acı biber salçası.(yarım yemek kaşığı)

Mayonez,hardal,limon suyu,acı biber salçasını karıştırın. yalnız bu sosu yaparken karışımı sürekli ve hızlı bir şekilde çırpın daha sonra kıvama gelince servis edene kadar buzdolabında bekletin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler