Malzemeler
- 1 KAVANOZ ZEYTİN
- YARIM KAVANOZ ZYAĞI
- YARIM LİMON
Hazırlanışı
- DUYUNCA ÇOK BASİT GELİYOR AMA İNANIN ENFES BİR LEZZET.
- GÜZEL BİR GELENEK VARDIR.NEFİS Z.YAĞI VE ÇITIR EKMEK....BAN BANABİLDİĞİN KADAR:))))))))))))))))
-
- İTALYADAKİ TATİLİMİZDE ORADAKİ ENFES ZYAĞLARINA BAYILMIŞTIM.
- İSTANBULDADA DA BU TADI SADECE MEZZALUNA LARDA BULABİLDİM.....
- EVE GELİNCE TADİ DAMAĞIMDA GEZİNİRKEN.....
- ZEYTİNLERİ BİR KAVANOZA KOYDUM.ÜZERİNE TAM YARISINA KADAR HALİS ZYAĞI
- YARIM LİMON SIKTIM.1 GECE BEKLETTİM .
- ERTESİ GÜN İYİCE SALLADIM .ZYAĞI TABAĞINA DÖKTÜM...
- HIMMM SONUÇ HARİKA ...ÖBÜRKÜLERDEN TEK FARKI RENGİYDİ.ONLAR HEM BU NEFİS LİMON VE ZEYTİN AROMASINDA HEMDE ÇOK AÇIK SARI:)))))
- EE ARTIK EKMEĞİ BANMA ZAMANIYDI.....
- HAYDİ AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN...KİLO OLMASINNN:))))))))
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder