MALZEMELER:
8 dilim ekmek
1 dis sarmisak
2 yemek kasigi zeytinyagi
8 dilim domates
1 paket mozzarella(8 dilim)
8 yaprak taze feslegen
taze cekilmis karabiber
tuz
YAPILISI:
Ekmek dilimlerini tepsiye dizip 250 derecede iki üc dakika kadar kizartin.Firindan cikarip sarmisagi hemen üzerlerine sürün ve zeytinyagini üzerlerine paylastirin.Karabiberini de serpin.Domates dilimlerini ekmeklerin üzerine yerlestirin.Tuz serpin.Feslegen yapraklarini paylastirip,mozzarella dilimlerini de üzerlerine dizip firinda 200 dereceli firinda mozzarellalar eriyene kadar tutun.
8 dilim ekmek
1 dis sarmisak
2 yemek kasigi zeytinyagi
8 dilim domates
1 paket mozzarella(8 dilim)
8 yaprak taze feslegen
taze cekilmis karabiber
tuz
YAPILISI:
Ekmek dilimlerini tepsiye dizip 250 derecede iki üc dakika kadar kizartin.Firindan cikarip sarmisagi hemen üzerlerine sürün ve zeytinyagini üzerlerine paylastirin.Karabiberini de serpin.Domates dilimlerini ekmeklerin üzerine yerlestirin.Tuz serpin.Feslegen yapraklarini paylastirip,mozzarella dilimlerini de üzerlerine dizip firinda 200 dereceli firinda mozzarellalar eriyene kadar tutun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder