Güzel bir hafta başından hepinize sevgiler,selamlar,güzellikler dileyerek bu postu sizlere sunmak istedim arkadaşlar..
Sizlerinde arada canı çeker mi bu böreği?Yoksa; yağlı kalori bombası deyip, nefsinizi köreltme yollarımı ararsınız? Ben bu sefer her şeyi göze alarak,2 adet paçangayı mideye indirdim..Yanındakileri sormayınız lütfen!4 Aydan beri bu tür yiyeceklerden uzak durup,sonra birden hurraaa deyip girişmek fena oluyor..)Fotoğraflara bakınca,Vicdan azabı duymaya başladım yavaş yavaş..))Olsun!! Herşeye rağmen çokkkk nefis olmuşlardı..))
Malzemeler
Pastırma
Taze kaşar
Böreklik yufka
Hazırlanışı
Yufkalar sekiz parçaya ayrılır.
Her birine pastırma-peynir konulup,kalın kalın sarılır.
Tavada kısık ateşte kızartılır.
Domates,salatalık eşliğinde servis edilir..)
Afiyetler olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder