PATLICANLI PİLAV TARİFİ


3 BARDAK PİRİNCİ KAYNAR SUDA EN AZ 1 SAAT BEKLETİYORUZ.

250 GR KUŞBAŞI ETİ DÜDÜKLÜDE PİŞİRİYORUZ.


2 PATLICAN VE 1 HAVUCU İNCE İNCE DOĞRAYIP KIZARTIYORUZ.
TENCEREMİZE 1 SOĞAN ,1 PAKET ÇAMFISTIĞI ,Z.YAĞ VE TYAĞ KOYUP KAVURUYORUZ.
SOĞANLAR PEMBELEŞİNCE PİRİNÇLERİMİZİ EKLİYORUZ.
PİRİNÇLER TANE TANE OLANA KADAR KAVURUP
İÇİNE:
ETİMİZİ-KIZARMIŞ PATLICANI , HAVUÇLARIMIZI ,TUZUMUZU VE K.BİBERİMİZİ EKLİYORUZ.
3 BARDAK KAYNAR SUYUDA İLAVE EDİP ALTI KISIK OLARAK PİŞİRİYORUZ.

SERVİS YAPILICAK KALIBIMIZA 2 PATLICANI ALACALI SOYUP KIZARTIP SEREREK MANTO ELDE EDİYORUZ.
MANTOLANMIŞ KALIBIMIZA PİLAVIMIZI EKLEYİP SERVİS YAPIYORUZ.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler