3 BARDAK PİRİNCİ KAYNAR SUDA EN AZ 1 SAAT BEKLETİYORUZ.
250 GR KUŞBAŞI ETİ DÜDÜKLÜDE PİŞİRİYORUZ.
2 PATLICAN VE 1 HAVUCU İNCE İNCE DOĞRAYIP KIZARTIYORUZ.
TENCEREMİZE 1 SOĞAN ,1 PAKET ÇAMFISTIĞI ,Z.YAĞ VE TYAĞ KOYUP KAVURUYORUZ.
SOĞANLAR PEMBELEŞİNCE PİRİNÇLERİMİZİ EKLİYORUZ.
PİRİNÇLER TANE TANE OLANA KADAR KAVURUP
İÇİNE:
ETİMİZİ-KIZARMIŞ PATLICANI , HAVUÇLARIMIZI ,TUZUMUZU VE K.BİBERİMİZİ EKLİYORUZ.
3 BARDAK KAYNAR SUYUDA İLAVE EDİP ALTI KISIK OLARAK PİŞİRİYORUZ.
SERVİS YAPILICAK KALIBIMIZA 2 PATLICANI ALACALI SOYUP KIZARTIP SEREREK MANTO ELDE EDİYORUZ.
MANTOLANMIŞ KALIBIMIZA PİLAVIMIZI EKLEYİP SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder