Malzemeler
- 4 BARDAK SU
- 3YK NİŞASTA
- 1 BARDAK ŞEKER
- 1 PORTAKALIN KABUĞUNUN RENDESİ.
- 1 BÜYÜK KUPA SIKMA PORTAKAL SUYU
Hazırlanışı
- BEN ÇOK SEVDİM BU PELTELİ TABİİ MANDALİNALI PELTEYİ TEK GEÇERİM:)))))))
- PORTAKAL SUYU HARİÇ TÜM MALZ. KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM .HAFİF KATILAŞINCA İÇİNE HALİS PORTAKAL SUYUNUDA EKLEYELİM 5 DAKİKA OCAKTA TUTUP KAPATALIM .
- PELTENİN SULU GÖRÜNTÜSÜ SİZİ YANILTMASI SOĞUYUNCA EPEYİ KATILAŞIYOR.
- PELTENİN KIVAMI AKICI AMA HAFİF KATI OLMALI
- AFİYET ŞİFA
tatlandırıcılı olanın nişasta ölçüsü daha fazla çünkü şeker gibi bağlayıcı olmuyor tatlandırıcılar:)
sevgiler....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder