SÜSLÜ PİLAV




BU PİLAVI MUTLAKA DENEYİN DERİM:))))
2 BARDAK PİRİNÇİ KAYNAR VE TUZLU SUDA BEKLETİN.
TAVAMIZA  SIVIYAĞIMIZI ALALIM 250 GR KUŞBAŞI MİNİCİK DOĞRANMIŞ TAVUKLARIMIZI KAVURALIM.
PİŞMEYE YÜZTUTTUKLARINDA PİRİNÇLERİMİZİ VE BÜYÜK KASE İLE TYAĞIMIZI İLAVE EDELİM.
PİRİNÇLER TANE TANE KAVRULDUĞUNDA İÇİNE 2 BARDAK KAYNAR SU EKLEYELİM .
TUZUNUDA İLAVE EDELİM.
ALTI KISIK OLARAK PİŞİRELİM.
AYRI BİR YERDE 3 PATATESİ VE 2 HAVUCU YUVARLAK OLARAK SOYALIM VE KIZARTALIM.
PİŞEN PİLAVIMIZ DEMLENİNCE, KALIBIMIZA KIZARTTIĞIMIZ PATATESLERİ DİZELİM .
PİLAVIMIZI EKLEYELİM .TAM ORTA KISMINA KIZARILAN HAVUÇLARI KOYALIM.TEKRAR PİLAVLA KAPATALIM .
TERS ÇEVİRİP SERVİS YAPALIM.
GERÇEKTEN ÇOK LEZZETLİ OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUN.............


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler