TAHİNLİ PAPATYA ÇÖREK EKMEK TARIFI



GEÇEN GÜN YAPTIĞIM PAPATYA EKMEĞİ ORJİNAL TARİFİYLE BERABER BİRDE TAHİNLE DENEMEK İSTEDİM .GERÇEKTEN ENFES OLDU.İÇİ KATMER KATMER :)
MUTLAKA YAPIN DERİM...
250 ML SÜT
125 GR SIVIYAĞ
2 YUMURTA-1 TANESİ ÜZERİNE-
1 KÜP YAŞ MAYA
1YÇKAŞ. ŞEKER
2Y.KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN .
HAMURU YOĞURDUM .MAYALANMASINI BEKLEMEDEN ŞEKLİNİ VERDİM .ARALARINA TAHİN VE TOZŞEKER KARIŞIMI SÜRDÜM .ŞEKİL VERİLMİŞ ŞEKİLDE MAYALANDI VE HARİKA BİR BİÇİMDE KABARDI...
HAMUR OLDUKÇA BEREKETLİYDİ.BENDE BİR KISMINI TAHİNLİ DEĞİLDE TART KALIPLARIYLA SADE OLARAK YAPTIM .ONLARDA HARİKA OLDULAR:)




MAYA GETİRİNCE BÖYLE KABARDILAR:)))))))))
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler