YAYLA ÇORBASI


2 BARDAK PİRİNÇ ÜZERİNİ EPEYİ GEÇECEK KADAR SUDA PİŞİRİLİR.
AYRI BİR KAPTA :
1 YUMURTA
2 BARDAK YOĞURT
1 BARDAK SÜT
ÇORBADAN 3 KEPÇE DE EKLENEREK ÇIRPILIR.
BU KARIŞIM PİŞEN PİRİNÇLERE EKLENİR 1 TAŞIM KAYNATILIR.ÜZERİNE T.YAĞ VE NANE YAKILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler