YULAFLI KURABİYE





YARIM BARDAK  SIVIYAĞ
5YK TATLANDIRICI
1 YUMURTA
1Ç.KAŞIĞI KARBONAT
1BARDAK LIGHT  BEYAZ UN
ALDIĞI KADAR YULAF UN
TÜM MALZEMEYİ HARMANLAYALIM .DÜZ BİR RULO YAPIP BIÇAKLA KESELİM .FIRINDA 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
YULAF UNUNA YULAF KEPEĞİNİ RONDODAN GEÇİREREK ULAŞABİLİRSİNİZ.
AĞIZDA DAĞILAN KIYIRKIYIR BİR KURABİYE OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler