ZEYTİNYAĞLI FASULYE






1.5 KG FASULYE
2 SOĞAN
3 DOMATES
1 K.FİNC.Z.YAĞ
TUZ

YAPILIŞI:
FASULYELER KIRILIR, DÜDÜKLÜYE ÖNCE İNCE DİLİMLENMİŞ SOĞANLARI VE DOMATESLERİ KOYALIM .Z. YAĞINIDA EKLEYELİM VE KAVURALIM.
 KAVRULAN SOĞAN VE DOMATESLERİMİZE TUZUMUZU EKLEYELİM,FASULYELERİDE EKLEYİP BİRKAÇ SEFER KARIŞTIRALIM.

1 BARDAK SU İLAVE EDELİM.
EN ÜSTEDE YARIM KAHVEFİNCANI DAHA Z. YAĞ EKLEYİP BİR GÜZEL PİŞİRELİM....

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN..............
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler